ULIM, apreciată ca instituție model de progres și inovare în educație la nivel mondial

Recent, Universitatea Liberă Internațională din Moldova a fost nominalizată la una dintre cele mai importante distincții de excelență mondială - ”THE BIZZ 2015”, acordate de către Confederația Mondială de Afaceri (WORLDCOB), cu sediul în orașul Houston, Texas, SUA. Această distincție reprezintă recunoașterea Universității Libere Internaționale din Moldova ca fiind o instituție model de progres și inovare în educație apreciată la nivel mondial.

„În urma mai multor evaluări ale ULIM-ului, s-a constatat respectarea criteriilor de excelență în managementul instituțional, calitatea serviciilor, spiritul inovativ și creativ promovat,  responsabilitate socială și, nu în ultimul rând, realizările recunoscute internațional”, se arată în scrisoarea oficială semnată de către Directorului Executiv al WORLDCOB expediată pe numele rectorului, Andrei Galben  la 28 mai 2015.

Rectorul Andrei Galben, desemnat drept unul dintre cei mai buni lideri din lume

Comitetul de Evaluare a Confederației Mondiale de Afaceri i-a conferit, de asemenea, și rectorului Andrei Galben titlul de “World Leader Businessperson”, fiind apreciat ca un lider de succes care activează într-o manieră inovativă, sistematică și generatoare de cunoștințe.   

De această recunoaștere majoră se bucură lideri merituoși din întreaga lume pentru dezvoltarea afacerilor, recunoscute ca forțe motrice ale economiilor și garanții în dezvoltarea durabilă a țărilor.

Printre laureații acestei distincții în plan educațional sunt – London American City College, Karabuk University din Turcia, Abu Dhaby University din Emiratele Arabe Unite, Universitatea Internațională din Bosnia și Herțegovina, Școala Superioară de Finanțe și Management din Rusia etc.

WORLDCOB este o organizație internațională de afaceri, cu o vechime de 10 ani în serviciul comunității oamenilor de afaceri. Organizația întrunește peste 3.000 de membri și își desfășoară activitatea în peste 100 de țări din America, Europa, Asia și Africa.

Anual sunt premiate cele mai performante instituții, firme, organizații din lume. În acest an au fost planificate trei ceremonii de decernare a premiilor, în cadrul BIZZ, pe 16 mai — pentru Europa, la Atena, 31 iulie — 1 august, pentru America, la Los Angeles, și pe 18 octombrie — pentru Asia, în Oman.

 Pentru a consulta lista recipiendarilor a diverse titluri acordate de către  WORLDCOB, precum și alte detalii despre activitatea acestei confederații, accesați link-ul: http://www.worldcob.org/en/default.html

 

                                                                                                                                   Serviciul de Marketing și Comunicare, ULIM


06.03.2017