Surprizele vizitei ambasadorului Indoneziei la ULIM

Miercuri, 25 noiembrie, Excelența Sa, Diar Nurbintoro, ambasadorul R. Indonezia în România și R. Moldova, va efectua o vizită la ULIM. Domnia sa va fi însoțit de profesorul universitar indonezian Andrik Purwasito, DEA, care va ține o prelegere publică despre necunoscutele celui mai mare arhipelag din lume, Indonezia. Evenimentul va avea loc în contextul cooperării bilaterale excelente dintre ULIM și ambasada acestei țări, care în anul 2011, a inaugurat în incinta universității noastre Aula Indoneziei.

Dl. Andrik Purwasito, DEA este lector la Facultatea de Științe Sociale și Politice, în cadrul Universității ”Sebelas Maret”, Surakarta, unde predă cursuri de diplomație culturală, științe politice și comunicare interculturală. Și-a făcut  studiile masterale și doctorale la Ecole des Hautes Etudes en Stiinta Sociales din Paris, în perioada 1989-1992. Lecția publică se va desfășura în Sala Mediatecii, (et. IV), la ora 11.00.

Este autorul numeroaselor volume pe tematici menționate, precum ”Global Strategy Super Power in International Relation” (1995), ”Indian Imagery” (2001), ”Introduction in Political Study” (2011), ”Multicultural Communication” (2015) etc. Dl. Andrik Purwasito a activat și ca jurnalist la instituții media audiovizuale și în presa scrisă. La finalul evenimentului, organizatorii invită doritorii să savureze mâncăruri din bucătăria lor națională, pentru a se apropia mai mult de această țară exotică.

Serviciul de Marketing și Comunicare, ULIM


26.11.2015