Școala de vară, organizată de Universitatea York College, City University of New York

Proiectul Casa Mare în colaborare cu Asociaţia Naţională a Experţilor şi Asistenţilor Sociali din Moldova și IMSP Spitalul Clinic de Psihiatrie invită studenţii și absolvenţii facultăţilor cu profil umanist vorbitori de limba engleză să participe la cea de-a treia ediție a Școlii de Vară, organizată de Universitatea York College, City University of New York, în perioada 7 iulie – 6 august 2017, pentru a avea parte de o experienţă unică de dezvoltare personală şi profesională.

La şcoală de vară vor participa zece studenţi din SUA şi zece studenţi din R. Moldova, ce urmează a fi selectaţi. Timp de patru săptămâni, ei vor frecventa lecții predate de dr. Vadim Moldovan, profesor la York College, City University of New York şi vor participa la seminare pe teren, organizate la IMSP Spitalul Clinic de Psihiatrie şi la Orheiul Vechi. 

Practica în cadrul comunităţii Orheiul Vechi va consta din activităţi de organizare comunitară, studenţii lucrând împreună cu populația băştinaşă asupra dezvoltării industriei culturale, implicând o gamă largă de activități - de la săpături arheologice la antreprenoriat social.

Pentru a facilita buna comunicare dintre studenţii americani şi cei din R. Moldova vor fi organizate excursii şi deplasări gratuite: tur cultural prin Chişinău, excursie cu vaporul pe Nistru, excursii la mănăstiri şi o deplasare în Odesa. 

Pentru înscrierile la şcoala de vară, solicitanții vor trimite prin email-ul [email protected] următoarele informaţii:

 

1. Numele, prenumele

2. Date de contact (email, telefon)

3. Studiile

4. Experienţa profesională (dacă aveţi)

 

Ataşate găsiţi flyer-ul şi orarul şcolii de vară.

Dacă aveţi întrebări, le puteţi trimite pe adresa de email indicată mai sus sau apelaţi la numerele de telefon 069874831 (Alina), 079741886 (Elena).

Termenul limită de înregistrare este miercuri, 4 iulie. Toţi aplicanţii vor fi anunţaţi dacă au fost acceptaţi sau nu, până pe data de 5 iulie 2017.


22.06.2017