Jurnaliști și vedete, vedete și jurnaliști, la un eveniment de amintiri și umor!

Vă invităm să celebraţi împreună cu noi cea de-a XV-a aniversare de la fondarea Catedrei de Jurnalism și Relații Publice, ULIM, printr-un program inedit despre şi pentru iubitorii de jurnalism. Joi, 14 aprilie, începând cu ora 12.00, sunteţi aşteptaţi în incinta Aulei Magnifice ULIM, în momentul când vor cădea cortinele şi veţi putea descoperi secrete din culisele meseriei celor mai curajoși oameni.

Atunci, îl veţi cunoaşte pe jurnalistul de la PRO TV România, Vitalie Cojocari, veţi fi încântaţi de ansamblul de dansuri Black and White, dar şi îi veţi descoperi pe absolvenţii catedrei noastre, care au devenit oameni de succes. Printre jurnalişti nu poate fi vorba de plictiseală, se anunță un program plin de surprize!

Profesorii dedicaţi şi studenţii lor vor împărtăşi din experienţa în cadrul Catedrei de Jurnalism şi Relaţii Publice, de la primii paşi, până la succesul meritat prin muncă.

Despre cum se îmbină jurnalismul cu umorul, ambiţia cu succesul, devenind pentru unii pasiunea vieţii, descoperiţi la sărbătoarea de aniversare a Catedrei de Jurnalism şi Relaţii Publice, ULIM.


11.04.2016