În memoria profesorului Nicolae Sali

Pe 22 mai, la ora 11.30, Catedra Asistență Socială și Sociologie „Nicolae Sali” va organiza o manifestare de comemorare a regretatului profesor Nicolae Sali, cu participarea colegilor, partenerilor și studenților, în Sala de lectură nr. 3, et 4, ULIM.

La eveniment vor participa Mihail Șleahtițchi, președintele Consiliului Științific ULIM, Svetlana Rusnac, decanul Facultății Psihologie, Științe ale Eeducației și Asistență Socială, Marin Alla, președintele Uniunii Tinerilor Romi din R. Moldova.

Dl. Ioan Guțu, dr. conf. univ., va prezenta comunicarea - Nicolae Sali în retrospectiva colaborărilor universitare. În cadrul evenimentului, dna Larisa Sali va face o donație de cărți, autorul și coautorul cărora a fost dl. Sali Nicolae. 

Menționăm că, pe 13 septembrie 2015, a plecat la cele veșnice un om luminos, cu pierderea căruia este greu să te împaci. Aducem omagiu de stimă și respect la plecarea în eternitate a celui care a fost un distins profesor, un bun coleg, un manager eficient și un bun familist: Nicolae Sali, doctor, conferențiar universitar.

A fost și va rămâne o persoană care a știut să se implice în ceea ce a însemnat viață, activitate profesională, academică, conștiință și participare civică.

Nicolae Sali a avut o activitate prolifică nu doar în mediul academic, dar și în colaborarea cu societatea civilă, în promovarea politicilor sociale menite să dezvolte un sistem de protecție fezabil.

Catedra Asistență Socială și Sociologie „Nicolae Sali”  


15.05.2017