Concursul Podişorul Chinezesc – 2017

Institutul CONFICIUS din cadrul ULIM organizează sâmbătă, 25 martie, începând cu ora 8.30, în Sala Senatului ULIM (et.4), Concursul de cunoaștere a limbii chineze Podişorul Chinezesc – 2017 pentru studenţi şi elevi, organizat, tradițional, în colaborare cu Ambasada R. Chineze în R. Moldova.

Începând cu ora 14.00, competiția eveniment va beneficia de prezența Excelenței Sale Zhang Yinghong, ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Populare Chineze în Republica Moldova. Juriul va fi format din profesorii Institutului CONFUCIUS și din reprezentanți ai Ambasadei Chinei.

Este un concurs internaţional, sponsorizat de către Hanban/Confucius Institute Headquarter, afiliat Ministerului Educației din China, care a găzduit numeroase competiții internaționale de importanță majoră. Din anul 2002, de la prima ediție a Podișorului Chinezesc,  mai mult de șase sute de studenți deținători ai primelor locuri din peste 50 de țări ale lumii au fost invitați în China, pentru a participa la etapele finale ale competiției.

Serviciul de Marketing și Comunicare, ULIM


23.03.2017