Centrul de Informare al ONU invită

În fiecare an, Oficiul Înaltului Comisar al ONU pentru Drepturile Omului de la Geneva organizează un program de burse pentru drepturile minorităților. Participanţilor aleşi la programul de internship li se permite să petreacă câteva săptămâni la Geneva, pentru a se întâlni cu experți-cheie ale Națiunilor Unite privind drepturile minorităților, pentru a vedea, asista şi aplica mecanisme ONU la situaţii diverse şi complexe şi a lua parte la ședințele organizației.

Anul trecut, pentru prima dată, au fost alese doua persoane originare din RM: membra Comunității Afro-Asiatice din RM COTAARM, Tezera Abebe și jurnalista on-line a ediției Newsmaker.md, Marina Șupac, care este absolventă ULIM.
Recent, a fost lansat un nou apel de participare la programul de burse. 
Dacă doriţi să cunoaşteti cum să deveniţi partea a acestui program, de ce aveţi nevoie şi ce mecanisme ale ONU pentru protecția drepturilor minorităților pot fi folosite în Moldova înainte de participare, vă invităm la o discuţie informativă, organizata de Tezera Abebe și Marina Șupac, la 20 aprilie, la ora 15.00, la Centrul de Informare al ONU în cadrul ULIM – Sala Polivalentă de Lectură nr. 2, (et. 6, bl.1), str. 52 Vlaicu Pârcălab 52.

(Anunț Națiunile Unite în Moldova)

 


18.04.2016