Steaua de Aur pentru Management Performant 2016, acordată ULIM de Organizația Mondială de Marketing

Consiliul de Administrație al Organizației Mondiale de Marketing, Comunicare și Cultură a profesioniștilor din America și Europa (The Worldwide Marketing Organization, Communication and Culture professionals from America and Europe) a decis, că pentru anul 2016, va acorda ULIM Steaua de Aur, Premiul de Merit pentru Management Performant (Golden Star for Management Merit Award 2016).

Distincție anuală de recunoaștere internațională pentru calitatea serviciilor

Aceasta este o distincție anuală de recunoaștere internațională a companiilor (instituțiilor) și profesioniștilor, care au atins performanțe remarcabile în context mondial, datorită calității produselor și serviciilor prestate.

Worldwide Marketing Organization oferă recunoaștere internațională pentru a stimula creșterea companiilor (instituțiilor) și avansarea profesioniștilor care, în pofida dificultăților economice și financiare, mențin niveluri ridicate de calitate în activitățile sale.

Menționăm că, în afara Stelei de Aur, această organizație acordă, anual, companiilor și profesionaliștilor cu realizări deosebit de valoroase și alte premii de excelență globală: Medalia de Aur pentru Calitatea Serviciilor, Premiul Mondial pentru Calitatea Secolului și Coroana Regală pentru Excelență

ULIM, lider în educație, alături de instituții de nivel mondial

Comitetul Internațional de selecție a premianților  Worldwide Marketing Organization este format din antreprenori de marcă, diplomați, autorități din educație, guverne, specialiști în marketing, comunicare, directori ai instituțiilor bancare.

Acest comitet internațional oferă recunoaștere, în baza influenței și excelenței produselor și serviciilor, ținând cont de următoarele aspecte: satisfacerea clienților prin calitate,  leadership, poziționarea pe piață, strategii de comunicare și publicitare etc.

Acreditarea diferitelor premii verifică eficiența managerială și comunicațională a unei companii (instituții), deoarece ocupă o poziție de lider în segmentul său pe piața regională.

Worldwide Marketing Organization are un birou central în Madrid, Spania, care desfășoară studii de piață în Europa și Asia, un birou în Peru și America de Sud, precum și o sucursală în Canada pentru America de Nord. În Mexic, desfășoară târguri de informare, forumuri, expoziții, conferințe, precum și mărturii de la directori de la varii companii. 

Universitate model de progres și inovare, apreciată și în 2015,  de WORLDCOB din SUA

Precizăm că, în anul trecut, ULIM a obținut una dintre cele mai importante distincții de excelență mondială - ”THE BIZZ 2015”, acordate de către Confederația Mondială de Afaceri (WORLDCOB), cu sediul în orașul Houston, Texas, SUA. Această distincție reprezintă recunoașterea ULIM ca fiind o  instituție model de progres și inovare în educație  apreciată la nivel mondial.

În urma mai multor evaluări ale ULIM-ului, s-a constatat respectarea criteriilor de excelență în managementul instituțional, calitatea serviciilor, spiritul inovativ și creativ promovat,  responsabilitate socială și, nu în ultimul rând, realizările recunoscute internațional (http://www.ulim.md/news/ulim/ulim,-apreciata-ca-institu%C8%9Bie-model-de-progres-%C8%99i-inovare-in-educa%C8%9Bie-la-nivel-mondial).  

 Serviciul de Marketing și Comunicare, ULIM

 


06.03.2017