VIDEO Inaugurarea Aulei Coreea, utilată cu echipamente IT de ultima generație

În contextul Zilelor Coreei de Sud, a avut loc și ceremonia inaugurării Aulei Coreea, dotată cu echipamente IT de ultimă generație, cu finanțarea Ambasadei R. Coreea. Din grantul acordat de respectiva misiune diplomatică, au fost amenajate și moderizate mai multe săli de curs ale Facultății Informatică, Inginerie, Design, pentru îmbunătățirea substanțială a calității procesului educațional. Rectorul Andrei Galben a mulțumit ambasadorului pentru sprijinul și contribuția importantă în dezvoltarea relațiilor bilaterale dintre statele noastre.

”Sunt convins de faptul, că activitatea domniei sale va rămâne în inimile cetățenilor statelor noastre. Pentru noi este o mare onoare să avem parteneri diplomatici din Coreea, stat ce intră în clasamentul celor mai dezvoltate 20 de țări din lume”, declară academicianul Andrei Galben.

Ambasadorul Lee Yang-Goo: ”Este un gest de prietenie din partea noastră, dar care sper să ajute la dezvoltarea Centrului de Limba și Cultura Coreeană ”Se Jong” în cadrul ULIM. Noi, coreenii, apreciem cel mai mult relațiile interumane, inima caldă, țara noastră fiind nu doar un model de dezvoltare economică, ci și de păstrare a valorilor morale și de conservare a culturii proprii. Sper ca Centrul ”Se Jong” va educa lideri de mâine pentru R. Moldova și în context internațional, nu fără un spirit dezvoltat al concurenței”, menționează Excelența Sa Lee Yang-Goo.

Ambasadorul coreean a dat asigurări că va continua să activeze în direcția consolidării cooperării între țările noastre în plan educațional. În cadrul ceremoniei, Excelența Sa Lee Yang-Goo a fost distins de rectorul Andrei Galben cu Diploma de Excelență ULIM pentru cooperare fructuoasă.

Serviciul de Marketing și Comunicare, ULIM

FOTO, video: Andrei Colța


02.11.2017