Serviciul de marketing și comunicare, ULIM
Serviciul de Marketing și Comunicare este abia la început de cale, fiind o structură în cadrul Centrului Cooperare Internațională ULIM. Ne preocupă dezvoltarea unui marketing universitar eficient și a unei strategii de comunicare de maxim impact pentru instituție. " />

Serviciul de marketing și comunicare, ULIM


Serviciul de Marketing și Comunicare este abia la început de cale, fiind o structură în cadrul Centrului Cooperare Internațională ULIM. Ne preocupă dezvoltarea unui marketing universitar eficient și a unei strategii de comunicare de maxim impact pentru instituție.

Activități

 

Marketing universitar 

 

Promovăm oferta educaţională a ULIM în rândul tinerilor din țară și de peste hotare, pentru atragerea candidaţilor la concursurile de admitere atât la ciclul licenţă, cât și la studii masterale și doctorale. Ne ocupăm de construirea unei imagini de brand al ULIM-ului, în contextul mediului academic internațional.

Prezentăm oferta ULIM în presa scrisă, audio, video şi on-line. Derulăm campanii de promovare a universității la nivel naţional şi internațional.

Participăm la evenimente ce țin de educaţie și promovăm imaginea on-line a instituţiei în rândul studenţilor şi partenerilor externi. Concepem şi implementăm strategii de promovare a ULIM.

         

 Relații publice

 

Dezvoltăm o strategie de comunicare  internă și externă, în vederea creării unei imagini transparente a instituției. Redactăm și publicăm comunicate de presă, știri, relatări, interviuri, buletine informative, texte pentru evenimente şi materiale publicitare.

Sprijinim toate facultăţile şi departamentele ULIM în promovarea ofertelor educaţionale, a proiectelor universitare, de cercetare şi în organizarea evenimentelor (seminarii, conferinţe, solemnități academice, ateliere).
Menținem o relaţie bună de colaborare cu mass-media, cu diverse instituţii educaţionale, cu administraţia publică, ambasade, organizaţii non-profit şi companii private. Ne implicăm în proiecte de interes universitar și public, pentru a populariza valorile științifice și educaționale.

Ne găsiți și pe rețeaua de socializare facebook: https://www.facebook.com/ulim.md.

         

 Studio TV-ULIM   

      

Unul dintre obiectivele noastre esențiale într-o etapă uletrioară va fi crearea unui studio TV-ULIM. Acesta va realiza materiale video proprii de promovare, pe care le vom difuza în mijloacele de informare în masă și pe rețelele de socializare.

             

 Date de contact:


Telefon: 0798-85561

Email: [email protected]


20.07.2015