• Radu Vrabie, director în cadrul unei multinaționale:
  ”La ULIM, am avut dascăli, care mi-au influențat cariera esențial”

  A absolvit la ULIM:

  A avut un rol activ în procesul de apropiere a RM la UE. Încă de pe băncile facultății, la ULIM, Radu Vrabie a început să activeze la Asociația pentru Politică Externă (APE). Acolo, a făcut primii pași în carieră, de la un simplu stagiu de practică, ghidat de Andrei Popov, care urma să devină viceministru de Externe și de Victor Chirilă, un diplomat experimentat.

 • Mariana Caracada, asistent parlamentar:
  ”Pentru mine, ULIM e cea mai bună universitate, care te sprijină în viitoarea carieră”

  A absolvit la ULIM:

  Mariana Caracada a absolvit, în anul 2013, Facultatea Istorie și Relații Internaționale din cadrul ULIM și a urmat, ulterior, studiile de masterat, la aceeași facultate. Este un model de experiență pentru tinerii, care vor să se afirme cu succes în RM. Mariana Caracada activează ca asistent parlamentar și afirmă, că profesorii ULIM au contribuit esențial în formarea ei profesională și personală.

 • Jurnalistul Vitalie Cojocari, absolvent ULIM:
  ”Am făcut anchete, ce au dus la demisiile unor funcționari corupți”

  A absolvit la ULIM:

  Vitalie Cojocari absolventul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul ULIM (promoția 2007), este unul dintre jurnaliștii cu nume bun în RM. De mai mulți ani, este o prezență zilnică la Știrile PRO TV București, fiind unul dintre cei mai apreciați reporteri români de televiziune. După absolvirea ULIM, a urmat studiile masterale în jurnalism, la Universitatea din Bucureşti, cu specializarea ”Producţia multimedia şi audio video”.

 • Carolina Popovici

  A absolvit la ULIM:

  Facultatea Istorie și Relații Internaționale Promoția 2004

 • Natalia Timuș

  A absolvit la ULIM:

  Facultatea Istorie și Relații Internaționale Promoția 2003

 • Maria Negru

  A absolvit la ULIM:

  Facultatea Istorie și Relații Internaționale, Promoția 2002